Pilihan popular Dato' Shake. - Shake, Dato', Sheikh Abdullah Ahmad Bakhbereh; WARNER Music (Malaysia). (Kuala Lumpur ; Warner Music, 1992)
Terdapat enam belas buah lagu berirama pop rock dan balada yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Lina / (3:44) -- Kau Bungaku / (4:46) -- Bicara Tentang Cinta / (3:31) -- Umi / (3:37) -- Anugerah Dari Kegagalan / (3:29) -- Cinta / (4:13) -- Ingatan / (4:03) -- Tell Me Why / (4:18) -- Di Satu Penjuru / (3:51) -- Gadisku / (3:35) -- Pulanglah / (4:06) -- Nyanyian Kalbu / (3:49) -- Munira / (4:27) -- Oh Rambulan / (3:20) -- Masih Adakah Cinta / (3:49) -- Hello / (3:59).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Popular music -- 1991-2000.; Songs, Malay