Orang yang ku sayang-sayang - Screen; Lan Laga; Musical Sound Organisation (Kuala Lumpur : Musical Sound Organisation, 1999)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop rock yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Bila Cinta Di Dusta / (5:33) -- Cintaku Hanya Satu / (4:18) -- Bintang Kasih Sayang / (5:19) -- Di Pintu Kita / (5:10) -- Rindu Cuma Sehiris Rindu / (5:08) -- Indah Bumi Tuhan / (5:24) -- Dalam Hidup / (4:46) -- Berakhir Episod Cinta / (5:24) -- Keangkuhan Insan Dunia / (4:36) -- Orang Yang Ku Sayang-Sayang / (5:05).
Koleksi Khas Wiramanja.
Ahli kumpulan : G-Mei, Hashim, Jeman, One.
Title from disc label.
Keywords: Popular music -- 1991-2000.; Songs, Malay