Saujana - Saujana; Mujahid; Telaga Biru.; BMG Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Telaga Biru, 1997)
Terdapat sepuluh buah lagu nasyid yang terdapat dalam album ini.
Keluarga Bahagia / (5:05) -- Kenangan / (3:41) -- Hayat / (3:13) -- Persahabatan / (4:23) -- Impian / (3:07) -- Yazal Jalali Wal Ikram / (2:01) -- Nur Malam / (4:55) -- Senyuman / (3:31) -- Semula Selamanya / (3:22) -- Sepohon Kayu / (4:15).
Koleksi Khas Wiramanja.
Ahli kumpulan : Suffian, Hakimi, Azalinor, Faizul, Idzwan.
Title from disc label.
Keywords: Music -- Religious aspects -- Islam