Bukan aku yang bersalah - Sare, Mohd Shari Bin Abd Razak; Jay Jay; Mizura Production; Kang Cassettes Supplies (Kuala Lumpur : Mizura Production, 1998)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Bukan Aku Yang Bersalah / (5:55) -- Mereka Yang Tidak Berdosa / (4:10) -- Penantian / (5:08) -- Engkaulah Teman, Engkau Kekasih / (3:11) -- Kang Kang Yap / (3:14) -- Kasihku / (3:26) -- Jam 5 Petang / (5:10) -- Samudra Kasih / (3:06) -- Mungkin Atau Pasti / (4:40) -- Kini Aku Kembali / (5:12).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay