Mencari mahligai - Safura; BMG Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : BMG Music, 1998)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Rinduku Semakin Kuat / (5:27) -- Kala Cinta Itu Buta / (5:17) -- Perdaya / (4:08) -- Rinduku Purnama Mu / (5:08) -- Cinta Tak Perlu Di Rahsia / (5:19) -- Kini Kau Lupa Diri Ku / (5:01) -- Mahligai Abadi / (5:01) -- Kekasih Pertama / (5:47) -- Dulu Sayang Kini Benci / (5:08) -- Cinta Bersulam Dusta / (6:12).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music