Disco dut : Yang...Ah...aku ragu, Rindu! Rindu! Rindu! - Salwa A. Rahman; Pustaka Muzik NSR (Malaysia).; New Southern Records (Kuala Lumpur : Pustaka Muzik NSR, 1998)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop dangdut yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Yang...Ah...Aku Ragu / (4:40) -- Rindu! Rindu! Rindu! / (4:15) -- Cinta Bukan Sayur Asam / (3:35) -- Kau Tak Rindu / (4:32) -- Cubit Cubit Sayang / (4:06) -- Mawar Biru / (4:15) -- Kitik-Kitik Cinta / (3:25) -- Lamunan Malam / (4:52) -- Bukan Cinta Palsu / (4:13) -- Mesra Asmara / (4:16).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay