Koleksi lawak Salih Yaacob. - Salih Yaacob; Life Record Industries; Hup Hup. (Kuala Lumpur : Hup Hup, 1996)
Terdapat sepuluh buah lagu lawak parodi yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Suka Tak Suka (Macarena) / (4:16) -- Pisang Panas / (3:56) -- Pattu Paadava / (3:25) -- Ganti Baju / (5:40) -- Segombang Intan / (6:02) -- Jangan Tak Jadi (Assam Digunung Garam Di Laut) / (5:22) -- Ayob Si Ayob (Assoy) / (3:55) -- Romantika Di Tampoi (Romantika Di'Amor) / (5:48) -- Gali Lubang Tutup Lubang / (5:37) -- Wa Sulah Punya (Lagu Thai) / (2:54).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Popular music; Songs, Malay -- Malaysia