2 sahabat lama - Salih Yaacob; Farid Harja; Life Record Industries; Hup Hup. (Singapore : Life Record Industries, 1994)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Dua Sahabat Lama / (4:24) -- It's Now Or Never / (3:20) -- Soda Hitam / (4:27) -- Cemburu / (4:52) -- Tangan Kidal / (2:34) -- Hello Jakarta / (4:06) -- Ikan Laut / (4:13) -- Perfume / (3:36) -- Mutiara Kata / (3:12) -- Pemalu / (4:14).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia; Popular music