S.A.G.A. - Saga; Ramli Salleh; BMG Pacific (Kuala Lumpur : BMG Pacific, 1991)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama rock yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Suara Kerikil / (4:08) -- Meniti Titian Api / (4:20) -- Tarian Kota / (4:07) -- Senja Merah / (4:18) -- Biduk Berlalu / (4:34) -- Mira Syalia / (4:30) -- Gelora Rasa Di Jiwa / (5:18) -- Mencari Pelangi / (4:00) -- Menanti Secebis Jawapan / (3:45) -- Dahsyatnya Cinta / (4:05).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay