Gegaran rock - Rockapak; Kunjie Ahmad; Zam Stone; Y-Music Productions (Malaysia).; Polygram Records (Kuala Lumpur : Y-Music Productions (M), 1998)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama rock yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Orang Timur / Im Twins (4:54) -- Kacamata (5:35) -- Taming Sari (4:10) -- Sengketa / Acid Twins (2:58) -- Tuduhan / Badar (3:10) -- Lanun / Im Twins (4:05) -- Musibah / Im Twins (3:55) -- Balada Pemuzik Jalanan / Fariz BABA / (5:05) -- Permata Biru / Royce Sa'yan (4:54) -- Langit Dan Bumi / Im Twins (4:54).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Rock music