Balada Makkatul Mukarramah remix - Isman Nadim; OVA Productions (Kuala Lumpur : OVA Productions, 1996)
Terdapat sepuluh buah lagu nasyid berkonsepkan haji yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Lafaz Talbiah / (2:11) -- Kota Mekah / (3:32) -- Nabi Ibrahim Bina Kaabah / (5:23) -- Haji Di Akhir Zaman / (5:24) -- Sofa Dan Marwa / (4:18) -- Haji Menuju Allah / (4:06) -- Hikmah Haji / (5:11) -- Haji Rukun Islam Kelima / (3:57) -- Sejarah Pengorbanan / (4:57) -- Adam Dan Hawa / (3:10).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Music -- Religious aspects -- Islam