Cinta di musim dangdut - Ramlah Ram; Nelly Agustine; BMG Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : BMG Music, 1996)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama dangdut yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Joget Dangdut (Duet) / (4:24) -- Aduhdu Sayang / Ramlah Ram (5:23) -- Seksa Sementara / Nelly (6:02) -- Mata Tak Pejam / Ramlah Ram (5:42) -- Kau Terburu Buru / Nelly (5:42) -- Jarum Patah / Ramlah Ram (6:15) -- Yang Yang Yang / Nelly (4:15) -- Dusta Dalam Cinta / Ramlah Ram (5:36) -- Berani Putus Lidah / Nelly (5:44) -- Cinta Di Musim Dangdut (Duet) / (4:56).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Popular music