The best of Rahim Maarof. - Rahim Maarof; BMG Pacific (Kuala Lumpur : BMG Pacific, 1993)
Terdapat dua belas buah lagu berirama rock yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Sensitif / (4:29) -- Cinta Kristal / (5:15) -- Layang-layang / (5:55) -- Ku Tahan Sebak Di Dada / (3:58) -- Jangan Kau Rayu / (5:46) -- Kasihku / (4:06) -- Istana Menanti / (5:06) -- Mutiara / (3:53) -- Akhirnya Ku Mengerti / (6:03) -- Hutan Batu Kosmopolitan Hutan Hantu Metropolitan / (4:08) -- Woh Woh Rentak Dunia / (5:55) -- Hipokrasi / (4:55).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Rock music; Popular music; Songs, Malay