Rahim Maarof - Rahim Maarof; Fauzi Marzuki; Wan Zul; EMI (Malaysia). (Selangor : EMI (Malaysia), 1994)
Terdapat dua belas buah lagu berirama rock yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Usang (4:43) -- Kota Kedukaan (5:27) -- Cinta Di Bawah Sedar (5:34) -- Buka Minda (5:55) -- Sayang Ku Dewi (6:06) -- Iya Iyo (4:56) -- Demi Cinta Kita (4:16) -- Bebaskanlah (4:54) -- Geruh Cinta (5:30) -- Dir (4:28) -- Cinta Di Bawah Sedar (Instrumental) (5:34) -- Usang (Instrumental) (4:41).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music -- 1991-2000.