Lagu-lagu terbaru Rahim Maarof - Rahim Maarof; EMI (Malaysia). (Selangor : EMI (Malaysia), 1998)
Terdapat empat buah lagu berirama rock yang dimuatkan dalam album ini.
CD1 : Lizawati (4:06) -- Malam Bulan Dipagar Bintang (4:29) -- Gigit (5:00) -- Terimalah (4:57).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Rock music; Songs, Malay