Di sini : dream catcher - Suzuki, Sandii; Sony Music Entertainment (M). (Ampang, Selangor : Sony Music Entertainment (M), 1993)
Terdapat sebelas buah lagu berirama pop yang dimuatkan dalam album ini.
Rindu (5:03) -- Suratan (5:42) -- Segala Mungkin (4:55) -- Di Sini (5:11) -- Senja (4:36) -- From Your Love (4:50) -- Moon Eclipse (3:57) -- Seringgit Si Dua Kupang (4:23) -- Dream Catcher (4:38) -- Hai Hai Hai (4:15) -- Lancang Kuning (4:27).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay