Radio hits volume 4. - EMI (Malaysia). (Kuala Lumpur : EMI (Malaysia), 1996)
Terdapat sembilan buah lagu pilihan radio yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Redha / Rahim Maarof (5:12) -- Pasrah / Rahim Maarof (4:44) -- Abadikan / Rahim Maarof (4:41) -- Kuntum-Kuntum Kasih / Sharifah Aini (4:17) -- Hatiku Sudah Patah / Sharifah Aini (6:23) -- Gerimis Mengundang / Sharifah Aini (5:28) -- Ditelan Pahit Dibuang Sayang / Legacy (5:31) -- Senyum Seribu Tanda / Legacy (5:41) -- Cinta Seribu Satu Dugaan / Legacy (4:08).
Koleksi Khas Wiramanja.
Vol.4
Rahim Maarof, Sharifah Aini, Legacy.
Title from disc label.
Keywords: Popular music -- Malaysia; Popular music -- 1991-2000.; Songs, Malay