Puteri dangdut 2 - WARNER Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Warner Music (Malaysia), 1998)
Terdapat dua belas buah lagu berirama dangdut yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Bulan Cinta / Amelina (4:43) -- Rayuan Mata Buaya / Intan (5:02) -- Merindu / Mas Idayu & Eva (4:27) -- Mere Ge Hese / Ati Adiati (4:48) -- Zapin Tujuh Purnama / Amelina (4:14) -- Selangit / Mas Idayu (4:51) -- Lover Girl / Alisha (4:41) -- Ser... Ser... Ser / Ifa Raziah (4:28) -- Terang Bulan / Ani Maiyuni (5:08) -- Semakin Rindu Semakin Asyik / Amelina (5:13) -- Sengol-Senggolan Cubit-Cubitan / Mas Idayu (4:25) -- Perwiraku / Mas Idayu (3:54).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music -- 1991-2000.