Radio hits volume 2. - EMI (Malaysia). (Kuala Lumpur : EMI (Malaysia), 1996)
Terdapat dua belas buah lagu pilihan radio yang dimuatkan dalam album ini.
Ooh! La! La! (USA mix) / KRU (3:32)-- Janji Kasih / Fotograf (5:51) -- Kata Hati (John Boy House Mix) / Farra (5:15) -- Gemersik / Krisya (4:49) -- Pergilah Sayang / Korie & Ella (4:44) -- Selamanya Cinta / Yana Julio (5:02) -- Terlanjur Sayang / Memes (5:28)-- Demi / Ella (5:58)-- Alam / Krisya (4:42) -- Tertipu / Nugie (5:05) -- Luka Seribu Rindu / Fotograf (5:33) -- Kata Hati (versi Album) / Farra (4:17).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia; Popular music -- Malaysia