Pilihan terbaik DJ 14. - Polygram Records (Kuala Lumpur : PolyGram Records, 1997)
Terdapat dua buah lagu pilihan DJ di dalam CD ini.
Rindu Bayangan / Nurul dan Alleycats -- Jeling Menjeling / Haiza.
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Popular music -- Malaysia; Songs, Malay