Pilihan juruhebah terbaik 1/98. - Polygram Records (Kuala Lumpur : PolyGram Records, 1998)
Terdapat lima buah lagu pilihan juruhebah yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Kembalilah / Dominant -- Jasa Bonda / Warisan -- Tiada Tuhan Selain Allah / Solehah -- Salam / Amein -- Gambus Nahar / Sulaiman Idrus.
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Music -- Religious aspects -- Islam