Pilihan emas juruhebah : buatmu wanita. - EMI (M). (Kuala Lumpur : EMI (M), 1994)
Terdapat sepuluh buah lagu yang ditujukan khas untuk wanita yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Taman Rohani / Hillary, Saleem & Arab (4:51) -- Dinda Dimana / Katon -- Bercintalah Sekadarnya / Endon Mahmood (5:37) -- Pesona / Hillary & Saleem (5:23) -- Sampai Kapan / Katon (6:04) -- Doa Dibibirnya / Fauziah Latiff (4:29) -- Buka Mata / Katon (5:27) -- Wanita / Salamiah Hassan (3:36) -- Sad Dreamer / Hillary (2:54) -- Untuk Yang Tersayang / Dr. Siti Hasmah (4:30).
Koleksi Khas Wiramanja.
Vol.II
Penyanyi : 1. Hillary, Saleem & Arab, 2. Katon, 3. Endon Mahmood, 4. Hillary & Saleem, 5. Katon, 6. Fauziah Latiff, 7. Katon, 8. Salamiah Hassan, 9. Hillary, 10. Dr. Siti Hasmah.
Title from disc label.
Keywords: Feminist music; Women -- Songs and music