Untuk dirinya - Obbie Messakh; Pustaka Muzik NSR (Malaysia). (Kuala Lumpur : Pustaka Muzik NSR, 1997)
Terdapat dua belas buah lagu pop Indonesia ciptaan Obbie Messakh yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Untuk Dirinya-- Hancur Hatiku -- Ada Dia Diantara Kita -- Kau Dan Aku Satu -- Lestariku -- Sampai Hati -- Untukmu Bahagia -- Antara Cinta Dan Dusta -- Kisah Kasih Di Sekolah -- Sayanglah Daku -- Adu Rindu -- Ku Tercipta Bukan Untuk Ku.
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Indonesia