Nouri - Nouri; Johari Teh; Idola Musik Network; Universal Music (Kuala Lumpur : Idola Musik Network, 1998)
Terdapat dua belas buah lagu berirama pop yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Sepenuh Jiwa -- Hadirmu Yang Terakhir -- Episod Cinta Terakhir -- Dalam Diam -- Kesepian -- Terminal 1 Perhentian -- Ku Berikan Untukmu -- Hakikat Cinta -- Kau Dan Aku -- Andai Mawar Disunting Layu -- Sepenuh Jiwa (minus one) -- Andai Mawar Disunting Layu (minus one).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay