Noorshila - Noorshila; A. Ali; Pustaka Muzik NSR (M).; New Southern Records (Kuala Lumpur : Pustaka Muzik NSR (M), 1991)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Ahai Usahlah -- Saat Pahit Dan Indah -- Beda Bedi Beda Bedu -- Sekian Terima Kasih -- Hanya Pandangan Mata -- Kaca Jendela -- Soal Cinta -- Mengirim Pesan -- Episod Pertemuan -- Renung Mu Panah Arjuna.
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia