Abadi - Noorhaida; Anuar Abd Razak; Nada Records; Ambang Klasik (Selangor : Nada Records, 1998)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Abadi (4:58) -- Impian Sepi (4:55) -- Mengharap (4:49) -- Liku-liku (4:20) -- Sendiri (4:44) -- Sombong (4:52) -- Tahukah Kau (4:03) -- Berdua Akhirnya (4:38) -- Cinta Ternoda (4:02) -- Mimpi Buatmu (5:36).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay