Mimpi imaginasi - Nikki; Azmeer; PonyCanyon Entertainment (M). (Kuala Lumpur : PonyCanyon Entertainment (M), 1996)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Mimpi Imaginasi (4:27) -- Maaf (4:35) -- Tak Ku Duga (3:36) -- Ku Diberkati (4:59) -- Selamanya (5:32) -- Cinta Pertama (4:40) -- Remaja (3:15) -- Merenung Kesepian (4:29) -- Datang Dan Pergi (5:42) -- Padamu (4:56).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay