Duri terlindung - Nike Ardilla; Saari Amri; BMG Pacific (Kuala Lumpur : BMG Pacific, 1994)
Terdapat empat buah lagu berirama rock yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Duri Terlindung / (4:02) -- Biarkan Cintamu Berlalu / (5:31) -- Meraih Rembulan / (5:22) -- (4:32).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Popular music -- 1991-2000.