Bila lagi...? - N.D. Lala, Amir Amzah Salleh; Suhaimi Mohd Zain; Kazar; Suria Records; Suwah Enterprise (M). (Kuala Lumpur : Suria Records, 1996)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama Melayu tradisional yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Bila Lagi (4:36) -- 'E-leh (4:06) -- Zapin-Berharap (4:06) -- Jenguk-Jenguklah Anak-Anak Kita (3:29) -- Kisah Benar (3:42) -- Blues Janji (2:58) -- Raba (5:03) -- Pesan (4:50) -- Hutang (3:54) -- Sya'ir Cak Pong (3:48).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay