Kita - Mega; Mat Penang; Jojos Production; PonyCanyon Entertainment (M). (Johor : Jojos Production, 1994)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama rock yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Nina Karina (4:10) -- Cassandra (5:08) -- Gendang Berbunyi Riang (4:28) -- Nyanyian Paradoks (4:22) -- Bicara Sepi (4:27) -- Objek Biru (3:32) -- Sesat (4:52) -- Instrumental (4:14) -- O.K.B. (4:50) -- Kita (5:44).
Koleksi Khas Wiramanja.
Keywords: Popular music -- 1991-2000.; Songs, Malay