Demi rindu - Meditasi; Pustaka Muzik SCS. (Kuala Lumpur : Pustaka Muzik SCS, 1995)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama rock yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Rencana Atlantis (4:25) -- Sembah Salamku (Ayah Dan Ibu) (5:23) -- Kata Tak Bermakna (4:38) -- Kemarau Dalam Dada (3:36) -- Kerana Cerita (4:42) -- Demi Rindu Kita (4:18) -- Pelumba Maut (4:17) -- Aku Terpaksa (4:19) -- Gadis Seribu Satu Malam (4:00) -- Debu Tetap Debu (6:09).
Koleksi Khas Wiramanja.
Vokal : Burn, drum: Raja Azreen, gitar: Tobay, bass: Bonn.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music -- 1991-2000.