Prasangka yang berakhir - Maz; Adnan Abu Hassan; Suria Records; Suwah Enterprise (M). (Kuala Lumpur : Suria Records, 1996)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop balada yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Prasangka Yang Berakhir (4:48) -- Cinta Kita (5:05) -- Di Sini Aku Sendiri (4:40) -- Bersamamu (5:26) -- Menanti (5:03) -- Khabar Yang Kasih (6:05) -- Indah (4:42) -- Duri Di Sangkar Mimpi (5:39) -- Keikhlasan (3:54) -- Apakah Salah Ku (4:35).
Koleksi Khas Wiramanja.
Keywords: Songs, Malay