Diam tak bererti membisu - Maz; Adnan Abu Hassan; Salman; Azmeer; Suria Records; Suwah Enterprise (Malaysia). (Kuala Lumpur : Suria Records, 1998)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop balada yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Diam Tak Bererti Membisu / (4:35) -- Kembali / (5:31) -- Hanya Singgahan Memori / (4:45) -- Kehadiran / (4:29) -- Tulus Kasih / (4:43) -- Alam Maya / (5:07) -- Pintu Hatiku Masih Terbuka / (5:23) -- Di Mana Cinta Mu / (4:55) -- Fikirkan Dahulu / (3:36) -- Mudahnya Kau Berubah / (4:52).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay