Satu jam lagi - Maya; Mat Penang; Irvan Jonah; Jojos Production; PonyCanyon Entertainment (Malaysia). (Johor : Jojos Production, 1995)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Matahari / (3:42) -- Setelah Kau Tiada / (5:22) -- Dairi Biru / (3:26) -- Selamanya / (4:32) -- Satu Jam Lagi / (4:00) -- Kesyahduan Emosi / (4:44) -- Kerana Cinta Dia / (4:07) -- Kesetiaan / (4:49) -- Lupakan Problema / (3:12) -- Mungkinkah / (5:17).
Koleksi Khas Wiramanja.
Keywords: Popular music -- 1991-2000.; Songs, Malay