The greatest hits 1992-1994 - May; Samad Lefthanded; Suria Records; Suwah Enterprise (Malaysia). (Kuala Lumpur : Suria Records, 1995)
Terdapat dua belas buah lagu berirama rock yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Suci / (5:03) -- Madu Beracun / (4:30) -- Resah / (4:57) -- Kau Ingat Kau Siapa / (5:09) -- Jeritan Mentaliti / (4:10) -- Ziet Geist / (5:04) -- Meniti Suratan / (5:35) -- Tiada Lagi Berseri / (4:35) -- Wira Cyborg / (4:46) -- Hasrat Cinta Dan ... Tuhan / (4:35) -- Renda / (4:13) -- Ratu Cinta / (5:11).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Rock music -- 1991-2000.; Popular music -- Malaysia