Masih ada yang sayang Aidilfitri : istimewa buat artis-artis 60an - M. Shariff; M. Shariff Productions (Kuala Lumpur : M. Shariff Productions, 1996)
Terdapat empat belas buah lagu raya nyanyian semula dari tahun 60an yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Boria Hari Raya (Muhibbah) / M. Shariff & The Zurah II (4:02) -- Dendang Perantau / M. Shariff (2:44) -- Hari Raya / M. Ishak (2:40) -- Bila Takbir Bergema / Maria Bachok (2:35) -- Suara Takbir / A. Ramlie (2:46) -- Hari Raya / L. Ramlee & M. Shariff (2:42) -- Selamat Hari Raya / M. Shariff & S. Jibeng (2:09) -- Selamat Hari Raya / Azizah Muhammad (2:21) -- Suasana Hari Raya / A. Dayang (2:12) -- Seloka Hari Raya / M. Shariff & Datin Rafeah Buang (3:16) -- Aidilfitri / Datin Rafeah Buang (3:54) -- Musafir Di Aidilfitri / M. Shariff (5:56) -- Pulang Di Hari Raya / M. Shariff (3:34) -- Selamat Hari Raya / Zubairi Zabidin, Fauzan Uda Ahmad & Norazli Noh (2:29)
Koleksi Khas Wiramanja.
M.Sharif & The Zurah II, M.Ishak, Maria Bachok, A.Ramlee, L.Ramlee, S.Jibeng, Azizah Muhammad, A.Dayang, Datin Rafeah Buang, Zubairi Zabidin, Fauzan Uda Ahmad & Norazli Noh.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Songs, Malay -- Malaysia