Selangit - Mas Idayu; Ruslan Mamat; WARNER Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Warner Music (Malaysia), 1997)
Terdapat dua buah lagu yang dipetik dari album Dunia Cinta.
CD 1 : Selangit / (4:50) -- Atas Nama Hujan / (5:20).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music -- Malaysia