Man Keedal - Man Kidal, Abdul Rahman bin Mahmood; Booty Studio Productions; What's Music Malaysia (Kuala Lumpur : Warner Music Malaysia, 1998)
Terdapat sebelas buah lagu yang terdiri dari muzik rock instrumental dan lagu rock berbahasa Inggeris.
CD 1 : Intro (Instrumental) / (1:43) -- Begging You (Instrumental) / (5:02) -- Message To Dance (Instrumental) / (3:03) -- Sweet Angel / (4:07) -- Asylum / (4:48) -- 18SXM (Instrumental) / (5:03) -- Fall From Grace / (5:46) -- Overdoing (Instrumental) / (5:13) -- Peak Of The Jam / (5:03) -- I Need Your Love / (2:04) -- Sentuhan Keedal II / (5:01).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Instrumental music; Guitar music