Positif - Man Bai; Nasser Abu Kassim; Tony Fernandes; WARNER Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Warner, 1999)
CD ini mengandungi sebuah lagu yang dipetik dari album dengan tajuk yang sama.
CD 1 : Positif / (5:02)
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay