Ajarlah aku bercinta, kawan - Wan Zul; Adinda Amiro; Rock Record & Tapes (M). (Kuala Lumpur : Rock Record & Tapes (M), 1998)
Terdapat sembilan buah lagu berirama pop rock yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Ajarlah Aku Bercinta, Kawan / (4:27) -- Teman Biasa / (5:05) -- Aku Ingin Hidup Bersamamu / (4:38) -- Senandung (Antara Kita Ada Dia) / (5:01) -- Tikam Belakang / (4:43) -- Cinta Itu Seumpama Sebutir Bintang / (5:23) -- Rindu-Rinduan / (5:46) -- Kasih / (6:31) -- Bukalah Radio / (5:31).
Koleksi Khas Wiramanja.
Ahli kumpulan : Zamzuri Arif (vokal), Paid, Dzul, Lan, Artis undangan : Khairuneeza.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay