Wirama di Malaysia. - Musicland Entertainment (Kuala Lumpur : Musicland Entertainment, 1997)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama Melayu yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Madu Dan Racun / Othman Ghani -- Cenderawasih / Othman Ghani -- Mengapa Masih Begitu / Othman Ghani -- Cuak-Cuak / Othman Ghani -- Alahai Nasib / Othman Ghani -- Aku Tak Marah / Othman Ghani -- Jaipong Kenal Diri / M. Shariff -- Jandaku / M. Shariff -- Anak Dibuang Ibu / Azlan Sulung Kharisma -- Yang Pasti Aku Menyayangimu / Zulfekar.
Koleksi Khas Wiramanja.
Othman Ghani, M.Shariff, Azlan Sulung Kharisma, Zulfekar.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia