Firasat - M. Daud Kilau, Dato'; Adnan Abu Hassan; Happy Records (Kuala Lumpur : Happy Records, 1994)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama Melayu asli yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Firasat (4:18) -- Menumpang Kasih (4:28) -- Seloka (3:58) -- Seruan Kasih (4:22) -- Rasuah (5:28) -- Selamat Datang (3:40)-- Kasih Setitik Embun (3:28) -- Tragedi Di Hulu Kelang (4:20) -- Lela Manja (4:44) -- Pungguk Merindu (4:18).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Folk songs, Malay