Hati ini - Liza Aziz; Ahmad Izham Omar; Azman Hj. Abu Hassan; Moss, Paul; Azlan Hj. Abu Hassan; Positive Tone.; Sony Music Entertainment (M). (Selangor : Positive Tone, 1995)
Terdapat sebelas buah lagu berirama R&B yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Masa (4:10) -- Tak Rela (5:05) -- Bisikan Rindu (4:23) -- Aku (4:43) -- Rintihan Anak Kota (4:35) -- Pergilah (3:48) -- Hati Ini (4:51) -- Airmata Cinta (4:35) -- Kini Pasti (5:13) -- Dahaga (4:06) -- There Will Always Be You (4:23).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay