Sirna - Lina Kamsan; Fauzi Marzuki; Suhaimi Md. Zin; Fonglin Musical; Sinar Muzik Production (Kuala Lumpur : Fonglin Musical, 1993)
Terdapat sepuluh buah lagu yang terdiri dari pop keroncong dan irama tradisional yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Sirna / (4:32) -- Putri Ledang (Jawa) / (4:45) -- Yang Pertama Dan Yang Akhir / (4:50) -- Rindu Bayangan (Keroncong) / (4:52) -- Jangan Main-Main Ya Bang / (3:53) -- Berdendam Kasih / (4:30) -- Aku Cuma Menumpang Kasih / (4:48) -- Gubahanku (Keroncong) / (4:40) -- Joget Kembali / (3:30) -- Penasaran / (4:00).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Folk songs, Malay -- Malaysia; Songs, Malay