Leina Hangat 2 - Leina; Salman; Sony Music Entertainment (Malaysia). (Kuala Lumpur : Sony Music Entertainment, 1995)
Terdapat empat buah lagu berirama pop dangdut yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Helo Helo Sayang / (5:03) -- Gerhana Biru / (5:40) -- Kasih / (4:29) -- Gerhana Biru (Instrumental - Akustik Gitar) / (5:40).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay