Eh!...Dangdut - Leina; Yanuar; Sony Music Entertainment (M). (Kuala Lumpur : Sony Music Entertainment (M), 1996)
Terdapat empat buah lagu berirama pop dangdut yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Eh!...Dangdut / (4:28) -- Gara-Gara / (5:01) -- Disember / (4:34) -- Aduh!...Pusing / (4:25).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay