Dunia oh dunia - Lambaian Kasih; Aminnuddin Sani; Permata Audio Productions (M). (Kuala Lumpur : Permata Audio Productions (M), 1996)
Terdapat sepuluh buah lagu berunsur dakwah yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Dunia Oh Dunia / (5:54) -- Hidayah Keinsafan / (6:14) -- Bangunkan Islam / (4:35) -- Ole-ole Untuk Adik / (4:47) -- Melodi Perpisahan / (5:04) -- Selawat / (3:30) -- Pembela Agama / (4:36) -- Selamat Pengantin Baru / (5:49) -- Renungan Buat Insan / (6:06) -- Rintihan Seorang Anak / (5:45).
Koleksi Khas Wiramanja.
Keywords: Music -- Religious aspects -- Islam