Awas! - KRU; EMI (Malaysia). (Kuala Lumpur : EMI (Malaysia) Sdn. Bhd., 1994)
Terdapat sembilan buah lagu berirama hip hop dan popular yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Awas! (4:27) -- Di Dalam Dilema (4:23) -- Untuk Mu'94 (3:40) -- E'nuff Eez E'nuff (3:23) -- Mengerti (Live) (5:00) -- Janji Tinggal Janji (5:23) -- Awas! (4:27) -- Di Dalam Dilema (4:23) -- Janji Tinggal Janji (Saxational) (5:23).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Popular music -- Malaysia