Koleksi pilihan DJ Sebelas. - WARNER Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Warner Music (Malaysia), 1994)
Terdapat lima belas buah lagu popular pilihan DJ yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Kini / Feminin (4:46) -- Pasrah / Iklim (4:46) -- Joget Kelantan / Nora (3:01) -- Nasihah / Iwan (4:52) -- Suratan Cinta Kita / Iwan (5:38) -- Jatuh Cinta / Yana Julio (4:30) -- Mengharap Cintamu / Nora (4:38) -- Rindu / Feminin (4:24) -- Aku Jatuh Cinta / Poe (4:35) -- Kasmaran / Jamal Abdillah (6:08) -- Kasih Kita / Yana Julio (4:55) -- Dialah Segalanya / Iklim (5:22) -- Rindu Yang Sangsi / Nash (4:54) -- Istilah Bercinta / Dessy Fitri (5:25) -- Di Pintu Mahligai / Iklim (5:14).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music -- 1991-2000