Kenangan manis dihari raya Aidil Fitri. - Syed Tawfiq Bin Syed Salleh; Fantasia Music City. (Kuala Lumpur : Fantasia Music City, 1997)
Terdapat sepuluh buah lagu raya dari penyanyi yang berlainan yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Medley Cahaya Aidil Fitri / Renggo (Arrow)) / Musafir Di Aidil Fitri / Royce Sa Yan / Dendang Perantau / Izam E.Y.E / Allahu Akhbar (6:20) -- Dari Jauh Ku Pohon Maaf / Izam E.Y.E (3:39) -- Bersyukur Di Hari Raya (Lagu Baru) / Elda Susanti, Renggo, Ani Maiyuni, Zack Budak Kacamata (4:43) -- Syawal Mulia (Nasyid) / Kumpulan Jauhari (2:31) -- Suatu Hari Di Hari Raya / Renggo Arrow (3:11) -- Medley Selamat Hari Lebaran / Ani Maiyuni / Selamat Hari Raya / Renggo / Menjelang Hari Raya / Izam E.Y.E / Selamat Hari Raya / Elda Susanti (5:00) -- Seloka Hari Raya / Zack Kacamata & Royce Sa Yan (3:14) -- Rindu Di Hari Raya (Nasyid) / Kumpulan Jauhari (3:05) -- Medley Kepulangan Yang Dinanti / Zack Budak Kacamata / Dengan Bismillah / Ani Maiyuni) / Suara Takbir / Mail Strawberry / Suasana Riang Di Hari Raya / Elda Susanti (7:03) -- Suasana Riang Di Hari Raya / Elda Susanti (2:17).
Koleksi Khas Wiramanja.
Penyanyi : Elda Susanti, Renggo (Arrow), Ani Maiyuni, Izam (E.Y.E), Zack (Budak Kacamata), Abu Bakar (Jauhari), Royce Sa Yan, Mail (Strawberry).
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music -- Malaysia